SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Clerici și mireni, Patriarhia Română, Scrisori

Mesaj de la Mănăstirea Lacul Frumos. Mărturia unui participant la slujba de la această mănăstire. VIDEO: predica starețului Grigorie

mesaj ierom Grigorie, man. Lacul Frumos

sursa: http://psaltirea.ro/files/mesaj.jpg

Impresii de la schitul Lacul Frumos

Astazi am participat la Sfanta Liturghie de la schitul Lacul Frumos.
Cateva impresii :
-Este pentru prima data cand prticip la Sf Liturghie fara ca ierarhul sa fie pomenit. Slujba a fost mai aerisita, mai linistita, mai … cinstita si mai plina de Duhul Sfant decat in locurile unde este pomenit ierarhul locului. Nu stiu altii ce simt, insa este clar ca una din tacticile ecumenistilor este alungarea Duhului Sfant din Biserica. Tactica folosita a fost mai intai de a perverti ierarhii (doar pestele de la cap se impute) si apoi toata lumea care este in comuniune cu acesti ierarhi lepadati se duce impreuna cu ei catre intuneric. Si uite asa se da sah-mat la un popor de ortodocsi , care are si el vina lui findca nu depune eforturi sa-si cunosca credinta si atunci ar avea de unde sa stie ca Ortodoxia i-a fost confiscata chiar de catre cei care erau pusi sa o apere: episcopii.
-Monahii in frunte cu staretul lor, Parintele Grigorie sunt luminosi, sunt bucurosi ca Hristos este cu ei. Nu am vazut in ei ‘muncirea’ , supararea si amarul pe care il au alti monahi din cauza constiintei. Pentru ca desi ecumenistii isi ascund sentimentele lor , constiinta cu care au fost dotati de catre Dumenezeu lucreaza si de aceea sunt tristi , nu inteleg credinta, nu Il cunosc pe Hristos si nici nu Il primesc in inima lor. Revenind:am cunoscut alt tip de monah care este cum trebuie sa fie un monah, adica cu Hristos in inima. Nu vreau sa ma laud ca sunt vreun detector de Duh Sfant sau vreun cititor de inimi , insa daca te uiti cu atentie observi lucruri. Evident sunt ispititi , momiti, amenintati din multe parti insa isi pun nadejdea in Dumenezeu si primesc cu bucurie orice li se intampla.
-Se asteapta sa fie mutati, alungati si prigoniti . Asta probabil se va intampla saptamana viitoare cand Arhiepiscopul Varsanufie si Emilian (care a fost in Creta si a semnat erezii cu ochii inchisi) isi vor face timp pentru acesti monahi . Le-as propune acestor episcopi lepadati sa aiba curaj sa asiste la Sf Liturghie unde ei nu sunt pomeniti si in acest fel poate le vine mintea la cap si inteleg si ei ca se lupta cu niste marturisitori adevarati. Slabe sperante cand esti episcop posedat … Oare ce ii asteapta pe acesti ierarhi la judecata ? Nu cred ca realizeaza…isi imagineaza probabil ca si dupa moarte ei vor fi inconjurati tot de slugi, lingai si vor avea parte de mai multe privilegii si onoruri ca in acesta lume. De parca Dumenezeu s-ar lasa batjocorit de acesti tradatori: in lumea aceasta ei Il tradeaza pe Hristos cu succes iar drept rasplata ajung primii in rai. Lui Dumnezeu nu ii este frica de nimeni . Chiar si diavolul este un tolerat cu atat mai mult episcopii tradatori.
-stau si ma intreb cum de neamul romanesc nu isi da seama, nu se trezeste din starea de anestezie ca sa realizeze ca ierarhii eretici ne-au confiscat Sfanta Liturghie . Bineinteles ca tarii i-ar merge mai bine daca am avea mult mai multi monahi si preoti precum cei de la schitul Lacul Frumos . In acest fel romanii ar fi mai traitori si mai bucurosi si cu mult mai multe sanse de mantuire. Dar ierarhii ecumenisti au lucrat in ultima suta de ani la confiscarea acestui deziderat , probabil sunt rasplatiti de catre diavol in functie de numarul de oameni pe care ii duc catre iad.
-M-as fi asteptat sa fie mai multi romani care vor credinta Ortodoxa curata sa participe alaturi de monahii marturisitori de la Lacul Frumos mai ales ca in curand o sa fie alungati. Mi-as fi dorit mai multa sustinere de la crestinii adevarati, nu numai virtual pe internet dar si cu prezenta fizica. Dar poate acest lucru se va intampla in perioada urmatoare . Monahii de la schitul Lacul Frumos si-au facut datoria cu brio, este randul mirenilor credinciosi sa si-o faca pe a lor.

sursa: http://ortodoxos.ro/2016/08/06/impresii-de-la-schitul-lacul-frumos/

  1. Teodor Stela(crestinul orthodox)

    Lasă ti i în pace sa slujească pe ACESTI PREOTI SI MONAHI ADEVARATI MARTURISITORI ai DREPTEI CREDINTE pe acest pământ în Mănăstirea Drepților VOIEVOZI ai acestui NEAM CEL ROMAN SI SFANT , CA ACESTIA MARTURISESC SI SLUJESC PE HRISTOS CU ADEVARAT IN ORTHODOXIA SFINTILOR PARINTI
    si nu voi curve ordinare de Varsanufie și Irineu , eretici declarați în Creta in frunte cu Ciubotea, Casian ,Teofan ,Andrei …si toți masono_ securiștii în sutana de porfiră si vison precum Ana si Caiafa cu nume mincinos de Pindar la turma pupatori si inchinatori la blestematul tiitor al fiarei” Francisc ” Ați pus rău gabd ORTHODOXIEI ? Si VRATI A O DISTRUGE din interior ?
    ALELEI tâlhari păgâni si cozi de topor
    Lăsații in pace , CA DE NU VENIM PESTE VOI naimitilor SI FACEM LEGEA CEA DREAPTA ,
    „Acolo UNDE VA STAU PICIOARELE , ARE A VA STA SI CAPUL ”
    Amin.

  2. Cuvant cu putere multa rostit azi, 7 august, la Sfanta Manastire Lacul Frumos!

  3. tudor

    Aceste incercari sunt ingaduite de Bunul Dumnezeu ca sa se vada cei care-l iubesc pe Domnul si cei care nu-l iubesc. Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte! Mantuitorul Iisus Hristos si Maica Preacurata nu ne lasa niciodata, daca si noi pastram credinta curata si cerem ajutorul lor.

  4. Petrache ion

    Iertatima dacă îndrăznesc să fac și eu un comentariu.In primul rând nu am știut nimic concret despre acest sinod,stiam ca a avut loc în Creta dar că la el au participat toți episcopii din bisericile ortodoxe.si am o întrebare la final.Ce facem noi simplii credincioși din biserica?

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: