SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Adunarea din Creta

ȘOC: Membrii „sinodului panortodox” vor constitui o structură permanentă infailibilă

Asa-zisul “Mare si Sfant Sinod din Creta” va fi o structura permanenta in cadrul Bisericii Ortodoxe.

“Intaistatatorii Bisericii Ortodoxe care s-au adunat la Marele si Sfantul Sinod si-au exprimat dorinta ca acesta sa devina un nou organism care sa se intruneasca cu regularitate sa rezolve problemele cu care se confrunta Ortodoxia in secolul 21” a spus reporterilor reprezentatul Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului Mitropolitul Iov de Telmessos.

Mitropolitul a subliniat faptul ca “marele si Sfantul Sinod ce se afla in desfasurare in Creta, este in concordanta cu deciziile Intaistatatorilor Bisericilor Ortodoxe din Ianuarie 2016” si “nicio alta institutie nu are dreptul sa schimbe o decizie pan-ortodoxa luata de acest sinod”.

Cu alte cuvinte orice decizie luata de Sinodul Pan-ortodox nu poate fi contestata, este infailibila chiar daca contravine Sfintilor Parinti, Traditiei Ortodoxe sau credintei predate de catre Sfintii Apostoli. Iata cum dupa modelul papistas , acest sinod talharesc devine infailibil precum ereticul papa .

Sursa: http://www.pravoslavie.ru/english/94555.htm

  1. Monah Teodot

    Apostati papolatri intrati sub anatema de mult. ORTODOXIA adica DREAPTA CREDINTA va fi floare rara.

  2. guti flo

    Mare grija de la cine vom cere sfaturi….ca de la cei de fata ne-am lamurit!

  3. De acum in colo va trebui sa cautam preoti duhovnici si sa vedem pe unde vom gasi

  4. Emanuel

    Iar noi suntem fanatici, desigur. Anatema sa fie acest fals sinod. Este mult mai grav decat schimbarea calendarului. Aceea a fost necanonica, insa infailibilitatea acestui sinod este o erezie absoluta.

  5. Monah Teodot

    Asadar a aparut un sfant nou contemporan : Sfantul si marele Sinod. Cred ca va apare si acatistul in curand . Face minuni mari cu toti oamenii indiferent de religie, mai ales minui de impacare. Dar sunt unii ” necredinciosi ” care nu cred deloc in el.
    Acest nou sfant este foarte pacifist. Atat de pacifist incat toti care se vor mai certa de la credinta pe pamant vor fi pusi la racoare pentru pacificare. A fost dezgropat in Creta saptamana trecuta. Care se roaga lui si asculta de hotararile lui va avea parte de noua era de belsug si nemurire fagaduite pe pamant. Nu se specifica insa ce se va intampla cu adeptii lui dupa moarte. Probabil va vrea sa-i faca si nemuritori. Vom vedea. Insa , un lucru neelucidat pana acum este legatura lui cu Hristos . Vocile rele ale ” necredinciosilor ” afirma ca nu are nici o legatura, desi purtatorii lui de cuvant – cei 13 Patriarhi care l-au dezgropat in Creta – infirma aceasta . Acest nou sfant a vorbit pentru prima data intregii lumi anul acesta 2016 in iunie dar se spune ca va mai vorbi de multe ori pana la pacificarea completa a tuturor oamenilor. Multi asteapta de la el rezolvarea problemelor contemporane ale lumii, ” o lume framantata „, dupa cum afirma la inceputul lucrarii de dezgropare a lui unul dintre cei 11 Patriarhi . Tot acest patriarh a mai afirmat ca acest Sfant ” nu va schimba dogmele, nu va schimba canoanele, nu va schimba textele liturgige – desi aici Patriarhul a avut o scurta ezitare – ci va fi un Sfant misionar-pastoral care sa pacifice lumea framantata.” Totusi, s-a observat pe fetele celor care au mers in Creta la dezgroparea lui o oarecare spaima probabil datorita zborului cu avionul care urma sau datorita caldurilor din Creta, imigrantilor care puteau face probleme sau chiar „necredinciosilor” care au amenintat cu proteste si atentate. toate aceste temeri ale lor, insa s-au risipit in Creta datorita marilor masuri de securitate – asigurate de un grup de paznici credinciosi dintr-o asociatie de binefacere din SUA numita pe scurt CIA, la care a apelat unul dintre cei 11 Patriarhi care a fost si organizatorul deshumarii. Luni, 27 iunie 2016 i se va face ultimul parastas pentru iertarea pacatelor si neintelegerilor pe care le-a avut de-a lungul vietii iar apoi va intra obligatoriu in sinaxarele Bisericilor tuturor celor 11 Patriarhi. Minunea cea mare a acestui nou Sfant este ca va face ca toate hotararile lui sa fie usor de asimilat si de Patriarhii care nu au participat la dezgroparea lui.

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: