SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Adunarea din Creta

Rugăciune pan-eretică la sinodul panortodox din Creta

Imaginile sunt de la una din vecerniile desfasurate in cadrul asa-zisului sinod, la care participa si eretici copti sau catolici, unde fiecare se roaga pe limba lui – minutul 1:50. Rugaciunile in comun cu ereticii sunt strict interzise conform Canoanelor Bisericii Ortodoxe. Apostatii din Creta ne ajuta sa limpezim lucrurile: chiar avem de-a face cu un sinod talharesc la care s-au adunat toti ereziarhii. Dacă Sfintii Parinti condamnau ereticii la sinoade, apostatii contemporani se roaga cu ei si mai au si pretentia de a fi ultima instanta si membrii unui sinod „sfant”. Anathema! (si nu din „rautate” neumanista, cum cred unii ci pentru ca si „înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema! Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – să fie anatema! – Galateni 1, 8-9).

Mai jos, sunt alte imagini video în care îi putem vedea pe eretici asistând la Sf. Liturghie oficiată de ierarhii ortodocși (ecumeniști).

  1. guti flo

    Fereasca Dumnezeu…!

  2. Paul Robert

    Am observat o idee a ecumenistilor din Romania.
    Majoritatea raspund ca „nu e rugaciune in comun” condamnata de Sfintele Sinoade decat
    daca „liturghisesc/impartasesc impreuna”.

    Asta sunt invatati sa zica, cu acest gand probabil isi adorm constiintele si se simt drept si curati in fata poporului.

  3. Aceetea sunt mai tradatori decit iuda si fariseii ana si caiafa care lau rastignit pe Hristos

  4. dinu

    Dupa capul vostru, ar trebui pus la intrarea in biserici, „interzis neortodocsilor”. Va dau o idee, faceti toti acestia, o biserica, a voastra, si faceti ce vreti, va duceti sub BORu sau va alegeti voi, prin vot, un episcop care sa zica ca voi, scrieti la intrarea in ea ce vreti, primiti pe cine vreti… Toata lumea fericita, si noi si voi!

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: