SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Adunarea din Creta

Sinod tot mai tâlhăresc… mai ales prin rugăciunile papei Francisc

Ca să fie mai clar pentru tot naivul ortodox, ce-și mai pune speranțele în niște ierarhi puși de oameni, iar nu de Dumnezeu, se arată de la o zi la alta cine stă în spatele acestui sinod și care este scopul său. Iată cum se vede dinafară conflictul dintre patriarhi:

Absența mai ales a Patriarhiei ruse este o lovitura dură pentru cei care au inspirat această reuniune, Patriarhul Bartolomeu fiind unul dintre iniţiatori, influenţa sa fiind contestată de ani de zile de către biserica rusă, notează AFP.

Papa Francisc, în rugăciunea sa de duminică după-amiază de la Bazilica Sfântul Petru din Vatican, s-a rugat pentru marele conciliu ortodox.

„Să ne unim cu fraţii noştri ortodocşi, invocând Duhul Sfânt să ajute cu darurile sale pe Patriarhii, arhiepiscopii şi episcopii adunaţi în conciliu” (n.n. prin denumirea de conciliu papa divulgă că acest sinod s-a făcut după modelul conciliului II Vatican), a spus Papa Francisc înainte de a rosti „Ave Maria” în limba italiană.

„Acest conciliu mare şi sfânt va purta mesajul de unitate”, a spus, la rândul său, Patriarhul Bartolomeu, în insula Creta, citat de media internaţională.

Participanţii la conciliu, sute de episcopi şi de consilieri, trebuie să valideze şase documente consensuale, să actualizeze mărturia ortodoxă, să facă mai cunoscută vocea acestei biserici creştine şi să gestioneze relaţiile cu restul lumii creştine.

Un mesaj final va fi emis la încheierea lucrărilor sinodului.

sursa

  1. Da nu inteleg ce treaba avea Sf Petru cu catolicismul?! intrucat la acea vreme la roma nici nu se pomenea de asa ceva. Iar acest papa este de o fatarnicie iesita din comun

  2. Monah Teodot

    E clar cu tu esti in spate, blestematule fiu al gheenei, francisc. tu nu ai Duhul Sfant , nebotezatule si satanistule. Nici macar botezat nu esti. acum cativa ani i-ai facut ectenii lui lucifer, iar acum indraznesti sa vorbesti de Duhul Sfant ? Gheena e locul tau.

  3. Ortodox pana la moarte !

    Piei Satana ,pierzator de suflete ,dimpreuna cu cei care ti se inchina ,esti fiul mincinunii ,fiindca tatal tau este fiara !Cei care ne pastoresc ,dar sau dat cu papistasii ,si ne spun ca-s fratii nostri ca si ei se roaga la Iisus ,sunt tradatori ca si Iuda .Se cere tacere ,ascultare si supunere .Noi ,ne supunem doar unui Dumnezeu ,Mantuitor sufletelor noastre .Iisus Hristos este calauza noastra !Cu noi este Dumnezeu intelegeti neamuri si va plecati ,caci cu noi este Dumnezeu !,

  4. Daria - din Darul Mangaietorului

    Am fost in Vatican si am simtit in mod direct prezenta duhurilor sincretiste. Vorbeau in engleza si primul gand care mi-a venit a fost ca provin de la CIA – pentru ca este oficial faptul ca paza si securitatea Vaticanului sunt asigurate de catre CIA. Dar cred ca deja Vatican si CIA si alte organizatii oculte sunt un intreg – ghemul siono-satanist, In Amsterdam, statuia papei era instalata in Banca. Deja bancherii nu se mai ascund – mai au putin si isi vor aseza si statuile proprii – doar se considera regi. Sa ne dezicem si de acest fiu al Satanei, numit papa de suprafata dar si de ierarhii romani care iubesc lumea aceasta mai mult pe Hristos ! Inapoia mea, Satane !

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: