SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Clerici și mireni, Patriarhia Română

Peste 1000 de ortodocşi din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi-au pus zadarnic speranţe în mitr. Teofan

Peste 1000 de crestini ortodocsi din Mitropolia Moldovei si Bucovinei sunt impotriva unor proiecte
document si organizarii Sinodului din Creta 2016


abc

Image (10)

Image (11)

restul semnăturilor le puteţi vedea pe apărăm-ortodoxia.

  1. Florin

    Hristos s-a inaltat,

    Va rog sa imi comunicati de ce considerati ca increderea oamenilor este tradata de IPS Teofan.
    Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

    Doamne ajuta,

    • aghiosoros

      Oamenii i-au cerut sa nu se prezinte la sinod si s-a dus, deci si-au pus speranta degeaba in el? Ce credeti ca va face acolo, sub teroarea mai multor ecumenisti?

      • Florin

        Cred ca a procedat corect prin faptul ca s-a prezentat la acest Sinod.
        Conteaza sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa vegheze la mantuirea noastra.

  2. Frate florin ca sa nu mai vorbim de caterisirile facute de teofan pe nedrept. Un exemplu in acest sens un preot de spital din iasi care era impotriva avorturilor, al ecumenismului si al actelor biometrice

    • Florin

      Cum se numeste acest preot?

        • Florin

          Eu am un respect deosebit fata de IPS Teofan si cred ca acuzatiile pe care le aduceti la adresa IPS Sale sunt neintemeiate.
          E firesc sa participe la acest Sinod,
          A decis impotriva Ortodoxiei? Nu, isi face treaba ca Ierarh.
          Nu cred ca are rost sa il judecati.

          • Paul222

            PS Longhin din Banceni l-a denumit Sinod Talharesc si nu degeaba, dumneavoastra ati vazut documentele pregatitoare? Faptul ca se trateaza ereziile ca Biserici e foarte alarmant. Faptul ca se neaga dreptul episcopilor de a participa / a vota este iar contrar canoanelor. Este un Sinod Ecumenist ce vrea sa compromita dogma Bisericii si sa inainteze si mai tare ecumenismul. BOR ar trebui nu doar sa nu participe, adica sa ia parte la o adunare profund neortodoxa, ci sa iasa si din teribilul CMB. Presupun ca dumneavoastra ii luati apararea pentru ca sunteti pro-ecumenism. In plus IPS Teofan a mai slujit si cu catolicii, iar contrar canoanelor, motiv pentru care multi l-au criticat.

          • Hai ca sal citez pe un deosebit Stilp al Ortodoxiei Parintele Elipidios din Rhodos vizavi de papa francisc, citez: acest papa va fi profetul mincinos si majoritatea ,,episcopilor ortodocsi” i se vor inchina, ei bine ce vedem, rugaciuni la comun cu ieretici in care atentie si i.p.s teofan nu este strain de astfel de astfel de grozavii (avem exemplul in care acesta sa combinat cu petru gherghel episcop catolic), iarasi excursi ecumenice in diverse tari ieretice organizate de m.m.b si unde atentie se vor vizita ,,biserici” ale acestora si participinduse la ,,slujbe ” ale acestora. In concluzie nu sunt vorbe ci se petrec sub privirile noastre

          • Ema

            Florin atunci roaga-te pt el sa ii lumineze Dumnezeu mintea si sa se ia atitudine ferma impotriva ereziilor pregatite la aceasta intrunire.

    • Florin

      „Frate florin ca sa nu mai vorbim de caterisirile facute de teofan pe nedrept.”
      Va rog sa imi mentionati ce alte caterisiri a facut IPS Teofan si va rog sa precizati de ce credeti ca sunt facute pe nedrept.

    • Ioasaf

      Mihai, te rătăcești neștiind Scripturile. Părintele Scurtu nu a fost oprit de la slujire, atenție NU e caterisit, pentru faptul ca indemna femeile sa nu facă avort ci pentru abateri de ordin disciplinar. Poate nu știi dar era divorțat și de aici au început problemele…Dacă ești un apărător al adevărului trăiește frate intru Adevăr

      • Anatema,Anatema,Anatema, este cazut in ierezie, acest teofan au mai fost si alte caterisiri pe nedrept in jud vaslui, sa nu fi stiut teofan despre acestea?! Ma indoiesc. Romania nu mai are ierarhi cu adevarat afevaratii ierarhi sunt in alte parti si anume: Mihail Jar, I.p.s Serafim de Pireu, I.p.s Artemie de Kosovo s.a. si la fel si tu spune repede cu cat ai fost platit de acesti ieretici si apostati?

  3. Exact, daca ai vreo simpatie fata de i.p.s teofan roagate ca sa se trezeasca la realitate, avem exemple in istorie precum constantinopol si ce a insemnat inhaitarea cu ieretici si macar din aceasta sa invete

  4. Florin

    In atentia fratelui Paul222,

    Cand a slujit IPS Teofan cu catolicii?
    Astept cu interes raspunsul fratiei voastre.

    Doamne ajuta,

    • haiduc

      Florin este un intrus al lui teofan. Atenție culege date, ca doar dacă e fan teo.fan a citit pe net ca s semnat cu monofiziyii ca a participat la beatificarea lui djurcovici a caterisit un preot anti avort, recunoaște Taine la catolici, iar când e întrebat minte că un jidov.

  5. Ttu care comentezi cu numele de florin, spune repede cu cat tea platit teofa?! Si de exemplu daca haina depe tine este neagra tu dece spui ca este alba?! Lasandul la o parte pe teofan cam acelas lucru se intmpla si la celelalte mitropolii din romania care nu mai au nevoie de nici un comentariu. Din pacate nu mai avem ierarhi

  6. paul

    Va indemn in numele Domnului sa va comportati cu demnitate.
    daca suntem crestini s-o dovedim,sa nu ajunga si acest site un loc de batjocura asemeni atator altele.
    catre admin acestui site: nu este o rusine sau o slabiciune sa selectati comentariile.
    este mai importanta informarea decat cearta de crasma sau de taraba.
    va faceti un deserviciu imens,nu doar
    dumitale dar si celor cara doresc sa afle noutati importante vietii Bisericii.

  7. paul

    cine se afla in Biserca si traieste ca crestin ortodox isi afla odihna si puterea in ascultarea de preot,de ierarhia bisericeasca care pastoreste cu Harul lui Dumnezeu.
    insa,orice crestin este dator sa isi cunoasca credinta,Traditia,Dogmele si istoria Bisericii.

    ORICE CRESTIN

    credinta noastra nu este oarba si ascultarea nu este dobitoceasca.
    in ceea ce il priveste pe IPS Teofan,acesta a cerut inainte de Sinod rugaciunile noastre pentru a putea sa aiba acolo putere sa marturiseasca .
    singuri judecati ,noi am postit,ne-am rugat…..
    singurul glas ortodox a ramas Hierotheos vlachos

  8. paul

    imi cer iertare,am scris in graba.
    nu va lasati atrasi in certuri,mai ales in aceste vremuri de durere.
    cercetati,informati-va,din pacate mult popor e convins ca atata timp cat se duce duminica la biserica cateva ore,este in Biserica si are mantuirea asigurata.
    din pacate,a ridicat Dumnezeu de la noi
    stalpi puternici care sa ajute poporul si ierarhii(ca un Cleopa sau Justin).
    pentru pacatele noastre nu mai avem pastori,ci chipuri goale,slabanogi,fatarnici,vanduti

  9. paul

    (continuare)nu absolutizez,nici macar nu generalizez,mai avem parinti foarte buni si care sunt binecredinciosi,treji,iubitori de Adevar.
    sa nadajduim ca rugaciunile stramosilor nostri cuviosi,mucenici si marturisitori,ne vor ridica din somn si amorteala.

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: