SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Patriarhia Română

AUDIO: Patriarhul Daniel vorbește despre măsurile ce se vor adopta în aceste zile privitor la sinodul panortodox

În aceste zile, la Reşedinţa Patriarhală, sub preşedinţia Patriarhului Daniel au loc ședințe de lucru ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

În cadrul şedinței vor fi discutate temele supuse spre aprobare Sfântului si Marelui Sinod al Bisericii Ortodoxe care va avea loc în această lună în insula Creta.

sursa: Basilica

  1. gheorghi

    Nu vad ceva „sinodal” in sala de clasa tip profesor si elevi.
    Nu cred ca functia administrativa ‘bate” egalitatea harismatica asa cum nu cred ca cei cuj bani se fac automat si destepti…
    Consiliul se dipsune circular – fara incept si fara sfarsit; fara „stapanitor” si „supusi” ci cu egalitate ne-piramidala – adica, cel ce este „urcat” in functie trebuie sa-i slujeasca pe cei care l-au „inaltat” si nu sa ii „calareasca”.

  2. Xbox2

    Concret, nu a zis nimic. Nu se intelege ca ar fi impotriva unor puncte din sinod, sau ca trebuie sa ne pastram unicitatea ortodoxiei. A zis doar de UNITATE, dar unitate vrea si PAPA, unitate prin unirea tuturor religiilor. Asa ca, nu vrem sa auzim de unitate, ci de unicitate. Nu e oare manipulare prin inteles? Abuz de cuvinte?

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: