SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Arhiepiscopia Greciei, Atitudini, Clerici și mireni, Conferinte

VIDEO: Sinaxa Grecia

 1. Lucian Pop

  Poziția părintelui Ciprian Staicu la Sinaxa din 4 aprilie mi se pare foarte echilibrată și de bun augur. Sinaxa este benefică în vederea organizării Sinodului de la Bănceni, în care să fie condamnat Sinodul din Creta. Abia după aceea vom putea spune că episcopii cretani nu m-ai au Har. În schimb, expunerea lui gheron Sava mi s-a părut bună, dar prea generică. Nu s-a referit deloc la situația actuală. Ce facem până când Sinodul din Creta va fi condamnat?

 2. Lucian Pop

  Mă iertați, sinodul din Creta cu ,,s” mic!

 3. Să vedem care va fi acum și reacțiile ereticilor după această sinaxa, dar mai ales a lui Bartolomeu

 4. silviu

  Asa este,si asa se pare ca este proorocit,sa inceapa razboiul inainte de sinod….

 5. Nicoleta C

  Foarte bine ca s-a facut si acest pas care s-a concretizat cu condamnarea ecumenismului si a sinodului din Creta.Asteptam cu speranta sinodul d e la Banceni.Destul ca noi nu prea facem nimic,mai si invocam acum alte motive:ca sunt iluzii,ca vine razboi…si ca trebuie sa facem fapte mantuitoare cat mai e timp.Ce fapta mai mantuitoare vreti in aceste vremuri,decat apararea dreptei credinte,pe toate caile?

 6. Nu Nicoleta, nu sunt iluzii că vine război, numai că să te ferească Dumnezeu să prinzi momentul acela, bunicii mei Dumnezeu săi ierte miau povestit ce a fost în al doilea război mondial, și mai ales de curvasaraia așa zisei case regale, atunci tot greul a căzut pe Mareșalul Antonescu,

 7. Gunoiu v c

  Iertati ,s-a mai spus asta ,dar fiindca mi se pare esentiala ,o sa o repet , toata lupta asta este intre adevar si minciuna ,intre a tacea acceptind toate mizeriile si a spune adevarul , dar asta e greu ,tot mai greu , multi nu stiu ce este un sinod ,dar ca a fost unul recent ,mai putini ,si cum pastorilor l-i s-a ordonat tacere ,e foate greu ; minciuna este acceptata din nestinta mai mult decit din nepasare pentru multi si din neputinta pentru altii ,e greu ,foarte greu !

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: