SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Ierarhi, Patriarhia Română, Rătăciri

PSEUDO-mitr. Savu Teofan îl numește pe Părintele JUSTIN Pârvu, DUȘMAN al ORTODOXIEI

Vizionați începând cu min. 14:40

Și ascultați logica de trădător al Bisericii, căci Domnul îl vădește prin propriile cuvinte: „(cei care sunt anti-Creta,) luptând pentru APĂRAREA DREPTEI CREDINȚE, atacă pe cei care nu sunt de aceeași părere cu ei (adică pe ecumeniști și eretici) și prin aceasta se înscriu în rândurile DUȘMANILOR BISERICII”.

Întrebare simplă: Sfântul Părinte Justin Pârvu ar fi luptat pentru apărarea Dreptei Credințe? Ar fi fost de acord cu ecumeniștii? Viața sa întreagă ne este mărturie și ne oferă răspunsurile clare. Deci, pe cine faci tu, pseudo-mitropolitule, DUȘMAN al Bisericii?

Această vulpe vicleană, așa cum l-a numit IPS Serafim de Pireu pe Teofan Savu, întărește apostazia din Creta la care este părtaș și se leapădă încă o dată de Hristos! Iată pe cine pomeniți voi, preoți auto-numiți anti-ecumeniști.

sursa: http://www.apologeticum.ro/2017/04/pseudo-mitr-savu-teofan-il-numeste-pe-parintele-justin-parvu-dusman-al-ortodoxiei/

 1. De compătimit acest eretic

 2. Alexandru

  In primul rand cine sunt astazi dusmanii Bisericii? Ierarhii semnatari se incadreaza perfect in descrierea facuta despre acesti dusmani, pana sa pronunte „sinodul din Creta”.
  Iar cand spune biserica la ce se refera? (La acte, documente, certificate?)

  Doamne ajuta!

 3. ML

  titlul articolului vostru e mincinos.
  nu imi place Teofan, dar nici nu i-as pune in carca vorbe pe care nu le-a zis, cum faceti voi
  rusine si lui si voua

 4. Ehei taica Teofan are acum treburi mai importante http://ziarul lumina.ro/festivalul-bucuriei-la-iasi-122004.html

 5. fratele ion

  Înțeleg că intensitatea conflictului ar fi mai mare în Moldova, dar nu înțeleg neutralitatea voastră față de acțiunile ecumeniste ale altor ierarhi care au fost la Creta, unii foarte implicați în discuțiile de acolo.

  E doar Teofan singurul vinovat din delegația care a fost în Creta?

  Despre ceilalți ierarhi ecumenuști nu prea vorbiți, ceea ce devine ciudat. Site=ul se transformă în unul anti-Teofan și asta nu ajută luptei pentru apărarea Credinței noastre!

  • aghionoros

   ceilalti sunt pe fata ecumenisti, pe cand vulpea Teofanel figureaza in ochii unor naivi ca traditionalist… cand de fapt e cu traditie in ecumenism

  • ionica frate, ia dami tu adresa ta de mail si te voi satura cu dovezi si in ceea ce priveste ceilalti ,,ierarhi” b.o.r

   • Alexandru

    Nu sunt Ionica dar, daca ti-e usor si nu te deranjeaza, trimite-mi si mie dovezile ce le ai, ca m-ar ajuta sa fac si eu un dosar de prezentare, te rog frumos.
    adresa: [email protected]

   • Coprie

    Frate Mihai dacă ai timp să îmi trimiți și mie o lista cu linkuri, căci și eu strâng aceste dovezi ale apostaziei ierarhilor. [email protected]

 6. Giurgiu Vasile

  Este inadmisibil ca un ierarh ortodox să zică, în loc de Iisus Hristos, Cristos şi în cele câteva dăți în care face pomenire de numele Hristos, îl rosteşte ştins şi cu jumătate de gură. Onorabile pseudoepiscop Teofan vă rog să citiți ce spun Sfinții Părinți şi Marii teologi Ostodocşi ai secolelor 19, 20 şi începutul secolului 21 despre ecumenism şi mişcarea ecumenistă. În primul rând în Creta a fost pseudosinod şi au fost semnate documente cu vădit conținut eretic chiar de dumneavoastră, astfel călcând în picioare Simbolul de Credință niceoconstantinopolitan care menționează:”Cred…Întru Una, Sfîntă, Sobornicească şi Apostolească Biserică…” Având în vedere articolul menționat nu poate exista biserică soră şi nici biserici istorice…Prin faptul că ați semnat acele documente şi nu v-ați dezis de semnătură, ci prigoniți în continuare mărturisitorii dreptei învățături, sunteți sub incidența Epistolei către Galateni cap.1 vers. 6-11. Dacă ve-ți voi să vă documentați ve-ți putea observa că ecumenismul a fost condamnat ca erezie încă din 1983 . La monentul actual BOR se confruntă cu o cădere sinodală în eres fiindcă au fost 24 de semnături pe documentele cu vădit conținut eretic şi nu s-a dezis de semnătură nici un ierarh. Vrednicul de pomenire ÎPS Iustinian a scris:”Cred în Iisus Hristos” şi a semnat lângă afirmație. Ceea ce rezultă că el a semnat doar mărturisirea de credință şi nu documentul eretic în sine. Mai faceți, cu totală lipsă de tact, vrăşmaşi ai biserici pe mărturisitorii dreptei învățături stropită cu sângele martirilor….Mai bine era dacă ați fi tăcut onoabile…un bolovan poți să-l numeşti cum vrei că tot bolovan rămâne…tot aşa cel căzut în eres de nu se va căi şi nu se va îndrepta poate să fie pomenit în fiecare clipă de întreaga planetă pentru că pomenirea nu urcă la Dumnezeu ci îşi atrage osândă şi sufletul îi rămâne înghețat în iluzie şi eres.

 7. Vestitorul Ortodoxiei

  Noul comunism al zilelor noastre, gandit in laboratoarele jidanesti internationaliste, este ecumenismul. Aceasta miscare de esenta antichristica este creatia Masoneriei care ne uraste si ne vicleneste pe noi, deoarece suntem niste popoare care au Ortodoxia in materialul genetic (romanii, rusii, grecii, sarbii, bulgarii, georgienii, ucrainenii etc.). Din nefericire pentru ei, Ortodoxia va dainui pentru eternitate ! Anatema ierarhilor care au semnat in Creta ! Anatema Teofan !

 8. Vestitorul Ortodoxiei

  Ecumenismul – noul comunism si lepra devoranta a Ortodoxiei

  De cateva decenii bune, multi dintre episcopii si mitropolitii bisericilor noastre ortodoxe din Romania, Grecia, Rusia, Serbia sau alte tari au picat prada propagandei antichristice a Masoneriei si a Vaticanului, devenind, la randul lor, calai si propavaduitori ai unui nou comunism, pervers, denumit oficial „ecumenism”. Dincolo de faptul ca papistii si sectarii, sub indrumarile perverse ale masonilor, folosesc un cuvant sfant intr-un context total necanonic („ecumenism” vine de la „ecumenic”, adica universal, mai exact universalitatea Ortodoxiei). Sigur, noi stim bine cine conduce aceste institutii lumesti anti-ortodoxe, stim ca ei se inchina miscarii internationale iudaice, insa ceea ce este cel mai rau este ca parintii nostri devin partasi la aceste miscari globale care urmaresc intronarea celui rau la Ierusalim. Asadar, pastorii turmei romanesti ne-au tradat pe noi, sfantul popor ortodox, cu descendenta geto-daca romana, care avem in sange Ortodoxia de peste 2000 de ani.

  Rusinos pentru ierarhii romani sa-si bata joc de luptele bimilenare ale unui popor tainic si sfant cum este cel romanesc ! Intotdeauna Ortodoxia romaneasca a fost luptata, multi au incercat sa o distruga fie din interior, fie din exterior, dar niciunul nu a reusit acest lucru. Iata, dragii mei frati intru Hristos, acum a venit randul ierarhilor tradatori sa loveasca in matricea spirituala a neamului nostru tainic, prin participarea si iscalirea documentelor eretice din Creta.

  Acesti pseudoepiscopi, acesti pseudomitropoliti care au picat in eres si apostazie, nu merita nici o urma de respect si de ascultare din partea poporului. Mii de ani am luptat pentru Ortodoxie, neam si Hristos, nimeni nu ne-a biruit, niciodata n-am renuntat si la fel vom face si de acum inainte. Daniel, Teofan, Teodosie, Andrei, Vaarlam si ceilalti tradatori nu au nici forta, nici ajutorul necesar pentru a distruge Biserica Lui Hristos si cuibul cel mai puternic al Ortodoxiei mondiale: Romania !

  Dragii mei ortodocsi, asemenea domnilor nostri care au luptat impotriva paganilor musulmanisti – Stefan, Mihai, Mircea, Vlad – asemenea parintilor nostri care au luptat pentru Dreapta Credinta si care au suferit in perioada comunismului impus de jidani in natia romaneasca (Ilie Cleopa, Arsenie Papacioc, Ioanichie Balan, Arsenie Boca, Ilarion Argatu, Nil Dorobantu si s.a.), trebuie sa luptam si noi, cu pretul vietii noastre. Dupa cum bine spunea parintele Argatu, au venit vremurile in care „Din usi imparatesti se va vorbi neadevarul”. Deci, in concluzie, avem datoria si dreptul sa ne aparam credinta stramoseasca si neamul de planurile diabolice ale internationalistilor ecumenisti eretici !

  Anatema ierarhilor romani care au semnat documentele din Creta !

  • guti flo

   Vestitorul !
   Voi chiar nu intelegeti cum sta treaba cu A.B. , Nil D , Argatu?? De ce trebuie sa-i puneti alaturi de duhovnicii nostri…ca si cum nu sa-r fi intamplat nimic!?
   In primul rand pr Arsenie Papacioc nu era de acord cu ce a facut Arsenie B.! La fel si pr Ilie Cleopa spunea de preotii care dau particelele acasa :… preotul care va da particele din altar poporului sa nu mai fie preot” ( sfantul Simion al Tesalonicului) ….la fel si pr Ioanichie Balan, era de acord cu pr Arsenie Papacioc de ce spunea despre Aresenie B. Iar despre Nil…a aparut dintr-o data din neant..si face parte din aceeasi categorie….” dupa ce facea rugaciunea, lua cele sfinte in mana si se urca cu picioarele pe masa si de acolo tinea predica” …este marturia unei femei care povestea despre Nil D….Cum sa te urci frate cu picioarele pe masa unde au stat cele sfinte?!…
   Astea sunt fapte concrete….si ca atare este bine de luat aminte!

 9. Cand era episcop vicar la Bucuresti acest Teofan cu studii in Vestul eretic a spus la TVR ca in potirul catolic se afla ce se afla si in potirul ortodox mai sa fie câta teologie savanta a învățat el l a Saint Serge numai erezii hai sictir!

 10. Daca nu se va pocai de erezii in aceasta viata va fi muncit veșnic si toți cei ce cred greșit ca el si semnează erezii vor pieri la fel cu erezia nu e de glumit.aliluia.

 11. Pr Iustin bine a zis ca din el poți face mai rău dar mai bun nu câta nerușinare sa spui despre cei ce apăra credinta strămoșeasca ca lupta împotriva Bisericii el împotriva la ce sau cui lupta ,ca nu lupta sa apere credinta ortodoxa văd ,ci se lupta cu cei care spun adevarul si ii prigonește pe aceștia, știe ca a greșit si nu a facut deocamdată nici o caterisire cred pe acest motiv sunt curios daca va începe sa facă vai si amar .

 12. Va veni vremea cand tot cel ce va va ucide pe voi (cei care apărați Credinta ) va crede ca aduce slujba Lui Dumnezeu însă va fi spre înșelarea lor.

 13. Vestitorul Ortodoxiei

  Acest Teofan este o insulta la adresa Ortodoxiei. A spus ca si catolicii au Sfinte Taine, a spus ca potirul papist este acelasi cu potirul nostru, al ortodocsilor !

 14. preot Matei Vulcanescu

  Ca sa fie clar pentru toata lumea: IPS Serafim NU pomeneste nici pe Bartolomeu nici pe Ieronim! El este exact ca si PS Longhin! Adica face parte din Sinodul Bisericii Greciei, ingradindu-se de erezie prin toate formele de protest necesare la acest moment! Avem si alti ASI in maneca dar nu ii scoatem acum….

  • guti flo

   Da cand ii scoteti pe ASII aia??…dupa ce se infesteaza lumea de erezie?!?

  • Daca intradevar este asa, atunci este un MARE IERARH

   • El pai am specificat aici daca intradevar așa este, daca nu degeaba vii tu Serafim de Pireu sa zici că, combați ereziile când tu te combini cu ei, de exemplu Antimos de Tesalonic pe care l-ai poftit cu căldură la Pireu

  • Alexandru

   Ia zi mai nene Vulcanescule: ce sa facem noi, astia micii, care citim toata ziulica despre nenorocirile ce se petrec in sanul Bisericii Ortodoxe de vreo 100 si de ani si pana in ziua de azi? Da-ne, matale, niste sfaturi adevarate, fara niciun misto, despre cum ar trebui sa luptam precum stramosii nostri.
   De la cine sa luam exemplu si cum sa ne organizam?

  • Vestitorul Ortodoxiei

   Cand vor fi scosi si ceilalti „asi” din maneca, parinte ? In Romania nu mai avem loc unde sa respiram cu atatia preoti ecumenisti !

 15. constantin

  Poate ar trebui sa se discute si de credinciosiArticolele din Memeorandumul de la Strasbourg, semnat de UE si reprezentantii Bisericilor Ortodoxe – minus a Romaniei – si ai guvernelor UE si analizat la Creta.

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: