SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Atitudini, Clerici și mireni, Interviuri, Patriarhia Română, Prigoana

Părintele Simeon Zaharia (duhovnicul mitr. Teofan Savu): Sinodul din Creta a fost tâlhăresc, organizat de masoni și jidani. Voi întrerupe pomenirea mitr. Moldovei

filmare din 30 nov. 2016

Iată cum aflăm că exarhul Nichifor de la biserica Sf. Trei Ierarhi din Iași a indus în eroare și terorizat psihic pe Părintele Simeon pentru a semna dezmințirea cum că nu ar fi de acord cu întreruperea pomenirii ierarhului pe motivul ereziilor din Creta. Părintele spune clar că sinodul din Creta a fost tâlhăresc și îi va cere mitr. Teofan când va veni să se spovedească, să renunțe la semnătura din Creta, altfel va întrerupe pomenirea lui (min. 5:20). Nădăjduim că nu se vor face iar presiuni asupra Părintelui Simeon, să-și retragă cuvintele! S-a’nțeles tov. Nichifor, Luca sau alți dulăi ai lui Teofan?!

În anul 2013, când Părintele Simeon venise în vizită la Părintele Justin, împreună cu Părintele Antim Gâdioi de la măn. Bistrița, a declarat că i-a atras atenția mitr. Teofan și asupra acordului cu monofiziții pe care l-a semnat alături de fostul patriarh Teoctist. A mai spus că și în problema actelor cu cip i-a cerut să aibă atitudine! Vi se pare că ascultă de duhovnic acest ierarh? Cum poate să mai ceară altora ascultare, când el nici de duhovnic nu ascultă?

sursa: http://www.apologeticum.ro/2016/12/parintele-simeon-zaharia-din-poiana-lui-ioan-duhovnicul-mitr-teofan-savu-sinodul-din-creta-fost-talharesc-voi-intrerupe-pomenirea-mitr-moldovei/

 1. preot ortodox rasaritean

  Ecumenismul este viclenie nemaiauzita, schizofrenie teologica si erezia tuturor ereziilor. Nu este DOAR erezie ecleziologica, cum au spus unii. Este cea mai perfida erezie si cea mai mare, caci demoleaza toate dogmele, toate canoanele si toate randuielile lui Dumnezeu! Fereasca Acest Dumnezeu de asa ceva, Dumnezeul dumnezeilor si Izvorul Nemuririi, al Vesniciei si al Sfinteniei!

  Dar ce este erezia?

  Erezia (oricare ar fi ea) este inversunarea creaturilor impotriva Creatorului, demolarea Cerului si a Celui ce sade in Ceruri, dorinta de a-L ucide si de a-L desfiinta vesnic pe Cel Atotputernic. Este fapta care are asemanare cu fapta lui Lucifer si a ingerilor din ceata a noua, fapta cu mult mai grava decat a Evei si a lui Adam. In erezie, Dumnezeu te lasa prada diavolilor si Lucifer iti devine stapan, el si ceata lui de demoni, devii locatar al iadului, frate al intunericului si rupt total de Dumnezeu. Daca nu apuci sa te intorci din erezie pana in clipa mortii trupului tau, nici iertare si nici odihna nu vei avea in vecii vecilor in spaima iadului celui neinchipuit.

  Sa iei aminte botezatule, unsule, mirunsule, hirotonitule, calugaritule, cununatule:

  SA NU FUGI DE VREUN PACAT MAI MULT DECAT DE EREZIE SI SINUCIDERE!

  • Preot ortodox răsăritean nr 2

   Felicitări pentru acest punct de vedere Strașnic Ortodox. Cu adevărat preot, cu adevărat Ortodox, cu adevărat răsăritean.

   • preot ortodox rasaritean

    SARUT-MANA! NICI CU SFINTIA VOASTRA NU MI-E FRICA… V-AM RECUNOSCUT DUPA CUVANTUL ‘STRASNIC’! HRISTOS-SOARELE DREPTATII SA VA MANTUIASCA, SA VA DEA LUMINA, DOR DE EL SI SA VA PAZEASCA TOTDEAUNA CA PE LUMINA OCHILOR…

   • Fr. Eugen Brumar

    DAR, DE CE NU MI-A LUAT APARARE PARINTELE SIMEON, ATUNCI CAND AM FOST JUDECAT DE SINEDRIU ECUMENISTA, LA CARE A LUAT SI EL PARTE, SI AM FOST DAT AFARA IN MIZUL IERNII (2017), DIN MANASTIRE? MI-A FOST SI DUHOVNIC! SI ASTA MA DOARE MULT! EU CRED CA NU ARE NICIO VALUARE MARTURISIREA LUI DE ATUNCEA. PARINTELE SIMEON ESTE DUHOVNICUL SARLATANULUI SI PRIGONITORULUI TEOFAN SAVU!
    LASITATEA SI FRICA POATE FACE TRADARE!, DE LA CINE NU TE ASTEPTI.
    TRADATORUL VASIAN, EGUMENUL SCHITULUI IL INDEMNA SA FIU CAT MAI REPEDE GONIT DIN MANASTIRE, „SA NU LE MAI FAC PROBLEME”. ACUM ZIC CA ESTE BINE SI PACE FARA MINE IN MANASTIRE, EU LE ERAM O POVARA PENTRU EI, CA DADEAM FOARTE MULTE BROSURI PENTRU TURISTI SI CREDINCIOSI. DESPRE ECUMENISM, PAPISM, MASONERIE, AVORT, FENOMENELE LUI BOCA SI DOROBANTU, SI EREZIILE DIN CRETA.

 2. Da, ereziile sunt un păcat de neiertat

 3. Emil Baciu

  Mare bucurie am avut ascultand marturisirea parintelui Simeon. Dumnezeu sa-l intareasca , sa nu cedeze in fata unor slugi vandute, care il vor supune presiunilor, in dorinta lor nebuna de a-l manipula, profitand de anii sai inaintati. Maica Domnului sa-l ocroteasca pentru turma naucita , intoxicata si otravita de cei care ar fi trebuit sa o apere. Dragi preoti, dragi monahi, ridicati-va si marturisiti, caci altfel manati oile spre vesnica prapastie ! Fie-va mila de ea ! Sfantul Grigorie Teologul ne arata clar ca :” Prin tacere iL tradam pe Dumnezeu”. Turma are nevoie de pastori, fiti dar pastori adevarati si nu naimiti spre a o pierde. Impotriva lupilor cereti sprijinul oilor, si il veti avea negresit.
  Doamne ajuta !

  • Fr. Eugen Brumar

   MARTURISIREA LUI NU ARE NICIO VALUARE, PENTRU CA SI-A CERUT IERTARE PUBLIC LUI SARLATANUL SI ECUMENISTUL-MASON TEOFAN. DOAR LA CATEVA ZILE DUPA CE A MARTURISIT, S-A DUS JOS LA MANASTIRE SA CEARA IERTARE SI STARETULUI TRADATOR ARSENIE POPA, CA II PARE RAU SI A GRESIN DE CELE MARTURISITE IMPOTRIVA „SINODULUI”, MASONILOR SI ECUMENISTILOR! CU MOTIVUL CA ESTE BOLNAV, SI BATRAN SI VREA SA FIE IN LINISTE SI PACE. AICEA S-A INSELAT AMARNIC, PARINTELE, A FOST CORUPT SI DE MERCENARII „TEOLOGI” DIN SIHASTRIA SUB PRESIUNEA TALHARULUI MASON TEOFAN SAVU. S-A DEZIS DE BUNA VOIE, DE MARTURISIREA PE CARE A DAT-O! AVEAM PRETENTII DE LA EL! SUNT OAMENI MULT MAI BATRNI CA EL SI BOLNAVI, DAR, MARTURISIREA LOR, ESTE MARTURISIRE!
   SFANTUL MARCU EVGHENICUL, ERA BATRAN, BOLNAV, BATULT, INTEMNITAT FARA MANCARE, – ARSITA SI FRIGUL A RABDAT PENTRU CREDINTA LUI HRISTOS, NU S-A VAITAT CA ESTE BOLNAV SI BATRAN! DAR, COMODUL SI TOATE PE TAVA VINE! CUM SA RENUNTE LA COMODITATE SI TOATE PUSE PE TAVA!
   NU PANA LA PRASIT, CI PANA LA SFATSIT!
   PE CARE IL DERANJEAZA, SA MA IERTE!

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: