SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Atitudini, Patriarhia Română, Prorocii, Sfinți

Părintele JUSTIN Pârvu a proorocit că NU VOM MAI INTRA ÎN BISERICI, pentru că va veni ECUMENISMUL și se va înstăpâni în ele

Un text deosebit de important, mai puțin stiut, al Marelui Părinte Justin Pârvu care aruncă o lumină asupra întunecatelor vremuri în care trăim:

„Părinte, ce credeți, ne va ajuta Dumnezeu pe noi, pe români, să rămânem ortodocși și, totodată, să facem față la toate încercările prin care trecem acum?

– Dragul meu, Ortodoxia nu s-a depărtat de la Dumnezeu. Dar vor veni vremuri când se vor picta bisericile pe dinăuntru și pe dinafară, se vor împodobi turlele cu aur, se vor ridica biserici mărețe, cum n-au mai fost niciodată, dar nimeni nu va putea intra în ele. Să ne rugăm ca Domnul să întârzie aceste vremuri. De ce spun că nu vom intra în ele? Pentru că va veni ecumenismul și se va înstăpâni în ele. Vor defaima toate frumusețile Ortodoxiei. După cum spune părintele Serafim Rose, va veni vremea când antihrist se va încorona ca rege al lumii, la Ierusalim, de către patriarh și preoți. Noi ținem creștinismul nostru ortodox. El trebuie să se mențină, să meargă înainte, dar se va afla într-o permanentă luptă, dar deși vor rămânea foarte puțini, nu va dispare. Asumându-ne suferința, rămâne vie sămânța creștinismului ortodox. Vor exista oameni, ca în toate vremurile trecute, care vor înfrunta cu prețul vieții lor primejdiile. Va fi ca un câmp de luptă, cu pierderi și cu biruințe…”

(„Furtuna din cămara mea”, vol. I, Ioan Enache, Editura Studion, Bacău, 2013, Interviu cu părintele Justin Pârvu, pag. 112) | docviewer.yandex.com

Asadar încă din anul 2005, Părintele Justin ne spune clar care este motivul pentru care nu vom mai putea intra in bisericile frumos împodobite:

„…se vor ridica biserici mărețe, cum n-au mai fost niciodată, dar nimeni nu va putea intra în ele. Să ne rugăm ca Domnul să întârzie aceste vremuri. De ce spun că nu vom intra în ele? Pentru că va veni ecumenismul și se va înstăpâni în ele.”

Nu cumva au venit aceste vremuri?

Pentru ca vedem, după adunarea blestemată din Creta ecumenismul „s-a înstăpânit” pe scară largă in tarisoara noastră, iar cei care se ridică contra ecumenismului sunt prigoniti.

Personal nu am nici o îndoială asupra sfințeniei Părintelui Justin Pârvu.

(Comentariul fratelui Ioan, postat la VIDEO: Inainte si dupa vaccin …)

NOTĂ OrtodoxInfo

Cu mare fast, un colos va fi sfintit (sau “sfintit”?) la 30 noiembrie:

Pe 30 noiembrie, în ziua Sfântului Apostol Andrei, se preconizează sfințirea Catedralei Naționale

Oare ce ar fi zis parintele Justin Parvu daca mai era printre noi dupa Sinodul din Creta? Ar fi fost si el nepomenitor? Ne-ar fi indemnat sa participam la Slujbele pomenitorilor? Ar fi mers la Catedrala Mantuirii Neamului?

Catedrala Mântuirii Neamului

Spaţiile sunt deosebit de generoase în interiorul Catedralei Mânturii Neamului, aici urmând să încapă 5.000 de oameni. Foto: http://psnews.ro/catedrala-mantuirii-neamului-mai-inalta-decat-casa-poporului-cum-va-arata-in-interior-foto-107866/

Cititi va rog si: 20 ianuarie: Sfantul Lavrentie de Cernigov. PROFETIA sa despre ANTIHRIST

sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/03/17/parintele-justin-parvu-vor-ridica-biserici-marete-nu-vom-putea-intra-pentru-ca-ecumenismul-se-va-instapani-ele/

 1. Așa și este, chiar se face propaganda asiduă, chiar zilele acestea se mărșăluiesc împreună sub paravanul marșului pt viața, și alte asemenea obligații, se mai profita și pe partea asta cu actele caritabile

 2. Începând de la crucile lui bahomet care sunt amplasate la tot mai multe lăcașuri și culminând cu catedrala nemantuiri, https://youtu.be/wcV6BzFXkPw insemne și simboluri hinduse yoghine, masonice, iudaice s.a.m.d

 3. Ia priviti și aici https://youtu.be/cNYV87-kbak, se afla in cartierul Bucureștean titan, de asemenea și aici că și la cea a nemintuiri clopotele comandate din Austria

  • aghionoros

   e veche din 2010 si cred ca au scos intre timp acele simboluri

   • aghionoros

    nu ma intereseaza subliectul Arsenie Boca, nici nu-l hulesc, nici nu-l idolatrizez..
    cat despre Miscarea Legionara, DA!, a fost de la Dumnezeu, ca altfel nu ieseau atatia sfinti. Si pentru intarire, iata cuvantul Părintelui Arsenie Papacioc

    Nu putem gandi Miscarea Legionara fara voia lui Dumnezeu; deci a fost voia lui Dumnezeu chiar daca a plecat de la niste cauze materiale istorice.

    Iti recomand sa te preocupi de subiectul Creta, si roaga-te sa te lumineze Dumnezeu si in ce priveste Miscarea Legionara. Vezi ca zilele acestea ne va lupta dracul pe toti pentru dezbinare dupa dezbinare, iar cine va judeca, va cadea. Sa lasam judecata lui Hristos si sa fim atenti sa nu primim f usor zvonurile. Ecumenistii nu au cum sa ne invinga decat dezbinandu-ne prin zvonuri calomnioase unii despre altii.

    • aghionoros

     Pai atunci nu mai adu alte motive de dezbinare. Tot duhovnici batrani ne-au invatat pe noi contrariul a ce zici tu. Dar acum ducem lupta contra ecumenismului, asa ca sa ne concentram pe asta!

    • aghionoros

     Si sunt multi preoti tineri care au intrerupt pomenirea si sunt caterisiti, deci si-au pus odihna, comfortul, familia, casa la bataie

    • guti flo

     Aghionoros
     din pacate Pamvo nu intelege …s-a incercat cu tot felul de argumente…daca ii aduci text de la pr Arsenie Papacioc si el tot in ale lui ramane! E trist ca un calugar sa faca asta.

    • aghionoros

     Asa e.. Parintele Arsenie era si un mare filosof ortodox! Dar nu despre care-i mai mare era vorba… Nu-si are sens discutia asta, mai ales de catre 2 mucosi ca noi.

    • guti flo

     Dumnezeu sa ne lumineze!

 4. Petrica Stoica

  Să se explice n Sfintele Biserici și manstiri,oamenilor..
  De ce unii ierarhi nu mai sunt pomeniți și de ce au luat parte la acel sinod din kreta și ce hotărâri sau luat..
  Să se spună oamenilor, de ce ,pe anumiți preoți îi caterisesc,și motivul..
  Și de ce acești ierarhi,care ânca ,mai slujesc,cu a cui putere mai caterisesc preoți și închid mănăstiri..???

 5. Petrica Stoica

  Oricum în Sfintele mănăstiri, este haos și călugării,sunt materialnici..
  Si au adus neamurile și fac ce vor,,aceștia la randul lor,batjocoresc pe cei mai mici din mănăstiri,oprind și dând afară pe cine vor ei..că de,,au neamuri stăreți,economi,preoți,sau eclesiastri..

 6. Lucian Pop

  Prieteni, profețiile sfinților Lavrentie de Cernigov și Iustin Pârvu sunt perfect valabile, dar ele nu se referă la momentul de-acum. momentul respectiv va fi peste vreo 10-15 ani, când va apărea antihristul, dacă nu se schimbă ceva. Bisericile Ortodoxe încă nu au fost închinate lui antihrist, încă se duc lupte duhovnicești pentru păstrarea lor în Adevăr. Preoții pomenitori încă nu și-au vândut sufletul. Există într-adevăr o stare de fapt ambiguă în Biserică, precum în vremurile sfinților Maxim Mărturisitorul și Marcu Eugenicul. Să nu ne grăbim cu ruptura, ci să rămânem în Biserică pentru a lupta din interior. Dumnezeu să ne ajute!

 7. Vestitorul Ortodoxiei

  Eu sunt fostul detinator al paginii de YouTube „Vestitorul Ortodoxiei”, a carui cont a fost inchis abuziv si in mod securistic, la cerintele unor persoane care nu suportau sa vada ca transmit mesaje profund ortodoxe si antiecumeniste.

  Pentru o tara ortodoxa, ecumenismul este o mare primejdie. Se stie ca spiritualitatea romaneasca este poate cea mai puternica din lume, de aceea Occidentul Apostat si dusmanii cu semiluna si Steaua lui David incearca sa ne nimiceasca prin ecumenism, leprea devoranta a Ortodoxiei. Trebuie sa dam anatemei tot ce nu tine de duhul Ortodoxiei si este impotriva Lui Iisus Hristor, Dumnezeul Intrupat si Cap al Bisericii Una, Sfanta si Soborniceasca. Nu avem ce sa ne unim cu apostatii papisti, luterani si sectari. Sunt niste secte care trimit oamenii direct in Iad, din cauza sutelor de invataturi gresite, modificate de oameni rai si controlabili de catre Satana. In plus, papistasii vor sa legalizeze intre ei homosexualismul, asta in conditiile in care luteranistii si sectarii au impus-o ca „dogma” esentiala pentru sacerdotiu (vezi Suedia si Norvegia), dar si pentru mireni. Din Occident vine tot ce e putred si nesanatos !

  Anatema ierarhilor care au semnat documentele din Creta !

 8. Vestitorul Ortodoxiei, apropo de David, cred că de răscolește in mormânt cu așa urmași

 9. SOFIA

  ma bucur Laurentiu ca esti pe aceeasi linie ca si mine,am cautat zilele trecute siteul tau VESTITORUL ORTODOXIEI, si nu l-am gasit,deci de aceea ..asta era….Vedenia sf.IOAN DE KRONSDAT condus de SF.SERAFIM DE SAROV este f.f.concludenta pt.vremrile care sunt acuma la usa credintei noastre.

 10. Sluga netrebnica

  Mărturiile Sfintelor Soboare şi ale Sfinţilor Părinţi cu privire la problema comuniunii euharistice şi de rugăciune, precum şi a pomenirii liturgice, sunt nenumărate. Ne oprim însă aici, încheind cu un cuvânt al Sfântului Marcu al Efesului referitor la acest subiect:

  „Toţi Părinţii şi Învăţătorii Bisericii, toate Soboarele şi dumnezeieştile Scripturi ne îndeamnă să fugim de cei ce ţin alte învăţături şi să ne separăm de comuniunea cu ei.” (Sfântul Marcu al Efesului – Mărturisirea de credinţă, XII, 304).

  Ca o concluzie, la întrebarea: ”Cum trebuie să procedeze credincioşii atunci când episcopii lor cad în erezie?” Răspunsul Sfinţilor Părinţi este clar: „Rupeţi comuniunea imediat, fiindcă acei episcopi nu mai reprezintă Biserica, ci un mădular străin. Creştinii Ortodocşi nu pot fi în comuniune cu episcopii eretici, deoarece împărtăşania din acelaşi potir presupune mărturisirea aceleiaşi credinţe.”

  Cu toate că, după cum se poate vedea clar, pe vremea Sfântului Marcu lucrurile înaintaseră cu mult mai puţin decât acum, iată care era pe vremea aceea atitudinea credincioşilor:

  ”Bizantinii nu au primit unirea (cu papistaşii) şi au nesocotit toate îndemnurile partizanilor ei. O tăcere aproape dureroasă învăluia Biserica atunci când, în vremea Postului Mare din 1440, bisericile au fost goale şi nu s-au ţinut slujbe. Nimeni nu voia să slujească cu episcopii care semnaseră. Cu toate acestea, aproape întreaga curte şi întregul episcopat era în mâinile unioniştilor” (p. 239)

  Citeste mai departe: http://romanortodox.info/celor-ce-spun-ca-erezia-nu-este-inca-vadita-in-patriarhia-romana-un-document-cutremurator-care-vadeste-apostazia-in-care-se-afla-patriarhia-romana-si-ortodoxia-oficiala-2/

 11. Ioana

  minutul 6.14 – parintele Iustin Parvu impotriva impartasanie dese! https://youtu.be/WIyTD89l7ik

  sa ia aminte popa Vulcanescu si toti ageamii!

 12. Ioana

  popa Vulcanescu!

  vezi ca parintele Iustin nu era de acord nici cu impartasania deasa in Sfantul Munte!

  pr Iustin: „Noua, numai Asta ne mai lipsea noua ! Impartasania deasa ! Ba da cu pocainta si cu privegherea spirituala CE ATI FACUT, MAI ? UITE APLEACA-TE CATE ZECE ANI DE ZILE, SI APOI SA TE IMPARTASESTI ….si la Sfantul Munte, si acolo este, au luat-o pe aratura cate unii. si acolo, oameni diferiti, si se impartasesc zilnic.. SI ACUMA SI vin LA NOI….. sa facem impartasanie deasa””

  „noua numai asta ne mai lipsea noua acuma, cat au dus in viata ortodoxa, in spiritualitatea NOASTRA… Sfintii, Cuviosii pe care i-am avut_____si toate Canoanele SFINTILOR AU VENIT PE ACESTE RANDUIELI FIXATE, NU ALTCUMVA!NU LA IMPARTASANIE DEASA, MAI ”

  ”vin acuma cate unii si zic: vrem sa ne impartasim, da vrei sa te impartasesti, dar intai sa stam de vorba, sa vedem in ce masura poti sa te impartasesti!”

  „‘a venit acuma si incepand si cu una si cu alta, o sa vina SI CU ASTA: ce post mai ? trebuie ca si omul sa reziste, trebuie sa ii dam alimentatie bogata, acum avem si stiinta, avem tehnica, asa a disparut postul, NUMAI EXISTA ACUM, DECAT FOARTE PUTIN si in felul asta am ajuns sa ne dizolvam incetisor UNII PE ALTII, pana CE l-au demoralizat total pe ortodox…

  / e ca o betie acuma cat de cat programata /

  pr Iustin: totul e programat, da….

 13. Un calugar athonit.
  A-ndraznit de „ne-a smintit”.
  Vrand ca sa ne ispiteasca.
  „Zeii nostri” sa-i huleasca.
  Insa multi dintre romani.
  Cu putere in plamani.
  Strigau tare ca turbatii.
  Nu ne huliti inselatii :
  Boca, visarionistii.
  Dorobantu si stilistii.
  Veronica, Maglavit.
  Iata un popor smintit.
  Gheron Sava Lavriotul.
  Vrea „sa ne-nsele” cu totul.
  Cu Credinta cea smerita.
  Ce nu poate fi primita.
  Adio…Ortodoxie.
  Primesc doar „ce-mi place mie”.
  Erezii si inselari.
  Si-n Dogme modificari.
  Astazi Tara noastra vrea.
  Chiar Credinta a-si schimba.
  Si numele Romania.
  Sa-l preschimbe-n „Arsenia”.
  Dumnezeu sa ne pazeasca.
  De-nselarea cea draceasca.
  Si sa cugetam smerit.
  Ca un popor „ne-smintit”.

  • gavriil

   …cumva o gluma proasta?
   Cata murdarie iese la iveala in acest post.
   Unde este seriozitatea si buna cuviinta ?
   imi pare rau pentru dumneata. pacat.
   ortodoxia nu este circ,nu este tribuna,nici partizanat,nici blogger-ism.
   nu din partea unui calugar,nu din partea unui preot.
   iti atrag atentia parinte ca imaginea unui preot al lui Hristos nu poate fi manjita doar prin participarea constienta la erezie,ci si prin orice manifestare neconforma demnitatii preotesti. Nu va aflati la o hora cu strigaturi.
   e penibil.
   Uite asa,fara luarea aminte de sine ajungem sa sadim indoiala in sufletele oamenilor. Si nu este vorba de persoana,ci de Cel in numele caruia ai parasit statutul lumesc . Un calugar si cu atat mai mult un preot nu isi poate permite nechibzuinta de a se manifesta ca un om patimas.
   Masura unui comportament demn de preotie este doar Hristos .

   • gavriil

    comentariul meu este la „versurile vesele” nu la altceva.

 14. gavriil

  e chiar atat de greu de inteles la ce faceam referinta?

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: