SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Atitudini, Clerici și mireni, Interviuri, Prigoana, Sfântul Munte Athos

Părintele Iulian de la Prodromu – Ierarhii care au semnat în Creta nu mai pot fi pomeniți, căci s-au făcut părtași cu hulitorii lui Hristos și ai Maicii Domnului

 1. preot ortodox rasaritean

  ” Lumea si diavolul imping BISERICA spre incercari atat de infricosatoare, incat s-ar putea sa vina ziua in care toti episcopii ortodocsi de pe pamant sa intre in partasie cu ereticii. Ce vor face atunci credinciosii? Ce vor face acei putini la numar care vor avea darzenia de a nu urma multimilor, de a nu-si urma rudele, semenii si concetatenii?

  Atunci toti credinciosii vor trebui sa inteleaga faptul ca BISERICA nu este acolo unde pare a fi. Liturghiile vor continua sa fie savarsite, iar bisericile vor fi pline de oameni, insa BISERICA nu va avea nicio legatura cu acele biserici ori cu acei preoti sau credinciosi. BISERICA este numai acolo unde este Adevarul.
  Credinciosii sunt DOAR aceia care continua traditia neintrerupta a Ortodoxiei! Preotii adevarati sunt aceia care gandesc, traiesc si propovaduiesc asa cum a facut-o Parintii si Sfintii Parinti ai BISERICII sau cel putin nu-i tagaduiesc in invatatura lor. Acolo unde aceasta unitate de gandire si de viata nu exista, este o amagire sa vorbim despre BISERICA, chiar daca toate semnele exterioare ar marturisi aceasta…” (Alexander Kalomiros)

 2. preot ortodox rasaritean

  1 DECEMBRIE

  V-au distrus tara toata
  V-au luat pamantul (cu acte)
  V-au distrus economia
  V-au spus ca sunteti nebuni si gunoaie
  V-au chinuit cu comunismul
  Aceiasi oameni v-au inselat cu asa zisa democratie (care e neocomunism)
  Au inceput sa va ia copiii de langa voi, ca nu le faceti mancare gustoasa
  V-au zis ca daca nu va despartiti de sotie sau de sot, sunteti contra umanitatii
  V-au zis ca daca nu va faceti gay, sunteti discriminatori
  V-au zis ca daca nu ascultati de tv sunteti inapoiati
  V-au zis ca daca nu faceti sex cu copiii vostri, cu cadavre sau cu animale, sunteti antimodernism si antiprogresism
  V-au zis ca sunt partide politice, dar ‘ei’ sunt cu totii un singur partid
  V-au zis ca daca ziceti unui francez ca e francez, sunteti xenofob
  V-au zis ca daca ziceti ca evreii sunt evreii, atunci sunteti antisemiti
  V-au zis ca stiinta e dumnezeu atotstiutor si atotputernic
  V-au zis ca diavolul nu exista, ca diavol e doar saracul nesupus lor
  V-au gonit din tara ca sa va paganizeze
  V-au zis ca sunteti animale ca sa va descrestineze
  V-au zis ca nu exista Dumnezeu, ca sa-i aveti pe ‘ei’ drept dumnezei
  V-au zis ca nu sunt bani ca este criza, ca sa nu vedeti ca ‘ei’ au facut criza

  CUM AI AJUNS, ROMÂNE, CA O RÂMĂ, CA O AMIBA CHIAR FARA DE MINTE? CUM TE-AI LASAT DISTRUS SI INSELAT? UITI CA DUMNEZEU PENTRU TINE A INVIAT?!

 3. preot ortodox rasaritean

  ” Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina.
  UE şi ONU fac tot ce le stă în putinţă pentru a submina familia şi sistemul nostru de valori. Şi numesc această acţiune ‘drepturile omului’ : promovarea agresivă a căsătoriei homosexuale în toate ţările, promovarea preluării de către stat a îngrijirii copiilor mici la creşă. ” (sociolog german Gabriele Kuby)

 4. preot ortodox rasaritean

  Ziua Romaniei nu este cand vor unii, cand imi comanda unii si altii… Ziua Romaniei si a romanilor este duminical, in absolut fiecare Duminica a Invierii. Chiar imnul Romaniei ne spune asta: DESTEAPTA-TE ROMANE, trezeste-te, inviaza, caci Domnul Tau este Viu in vecii vecilor! Ce mai spune imnul Romaniei? PREOTI CU CRUCEA-N FRUNTE, CACI OASTEA E CRESTINA… Ai cui preoti sunt preotii crestini (ortodocsi), nu ai Invierii? Nu ai Celui Viu si Vechi de Zile? Romanii inainte sa fie romani sunt crestini, apoi romani. Crestini, adica ai lui Christos. Intai nu te nasti roman, cum repede pot zice unii, intai te nasti pagan, proprietate a raului, a mortii si a minciunii, te nasti om vechi, adica ne-om, om fara sens si fara capacitatea de a te asemana cu Dumnezeu, de a deveni neam cu El. Apoi, din clipa Botezului, devii crestin si neam cu Cel Vechi de Zile, devii om nou, personalitate vesnica, fiinta care te poti asemana cu Ziditorul si poti sa fii mostenitor al Bunurilor Sale Vesnice. Dupa botez, esti si roman, afli ca esti pus intr-una din gradinile Ziditorului, intr-una din curtile Sale, intr-un neam pamantesc, cu niste rudenii, pus cu ele in Biserica Slavei Sale, in Credinta Sa dumnezeiasca si mantuitoare. Asadar, ziua ta, ziua neamului tau si a tarii tale, este Ziua Invierii, a Mantuirii, Ziua Vesniciei, Ziua tuturor celor care sunt parte din Trupul Inviatului Dumnezeu.

  Romane si Romanie, fiti Inviere, caci voi la Inviere ati fost chemati, nu la zilele lumii acesteia si la zilele poruncite de stapanitorul acestei lumi, diavolul…

  INVIERE ROMANI ! INVIERE ROMANIA!

 5. Emil Baciu

  Trebuie sa-i fim recunoscatori Domnului Dumnezeu nostru, ca l-a tinut printre noi pe parintele Iulian in aceste timpuri de mare tulburare pentru Biserica. Duhovnicului de la Schitul romanesc Prodromu din Sfantul Munte Athos ii suntem recunoscatori pentru Marturisirea impotriva ereziei- care ulterior a fost insusita si de clericii din Grecia, pentru fermitatea sa impotriva ecumenismului, pentru cuvintele sale de intarire adresate atat preotilor cat si mirenilor, pentru lamuririle aduse despre „sinodul” din Creta pe care l-a numit talharesc, pentru lamuririle repetate cu privire la nepomenirea ierarhilor semnatari ai ereziei, pentru necontenitul indemn de a ramane in Dreapta Credinta si in asculatrea cu acrivie a Sfintilor Parinti, pentru indemnul la rugaciune si pentru rugaciunile sale.
  Parinte Iulian, Dumnezeu sa va mantuiasca ! Rugati-va pentru noi, binecuvantati.

 6. preot ortodox rasaritean

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: