SINODUL TÂLHĂRESC

"Sinodul pan-ortodox" din Creta 16-27 iunie 2016

Întâi pomenește, Doamne, toată episcopia ortodocșilor, pe care dăruiește-o sfintelor Tale biserici întreagă, cinstită, sănătoasă, îndelungată în zile și drept învățând cuvântul adevărului Tău

Patriarhia Română

Semnificații și simboluri oculte pe sigiliul/ sigla sinodului panortodox

sigla sinodului panortodox

Sigla, folosită de tot mai multe situri oficiale ale Bisericilor Ortodoxe Autocefale, pentru a desemna Sinodul din Creta, nu are nicăieri desemnat autorul, nici exegeza. Sigla este formată din cîteva elemente uşor de înţeles. În interior se vede un tron nu descoperit, cum e învăţătura ortodoxă!, ci care acoperă nu se ştie exact ce învăţături (a se face diferenţa între simbolizarea apofatismului şi cea a ocultismului!).

Acest tron se aseamănă foarte mult cu o intrare nu se ştie în ce tunel întunecat şi înconjurat de un arc gotic, sugerînd nu funcţia împărătească a Trinităţii, Care Sfîntă Treime e complet absentă, ci pe cea a împărăţiei vizibile a cezarului. Pe acoperămîntul neliniştitor şade o Evanghelie strîmbă cu o cruce strîmbă – ori niciodată în iconografia ortodoxă nu există cruci strîmbe, ci numai drepte; crucile strîmbe sunt apanajul satanismului.

Pe crucea strîmbă şad două gheare ale unei păsări cu aripile handicapate, mimînd, pe de o parte, un porumbel ce nu poate zbura (un astfel de porumbel nu se va vedea niciodată în toată iconografia ortodoxă), iar pe de alta umbra siglei vechiului imperiu bizantin. Către tron duce un covoraş roşu şi o scăriţă, care nu simbolizează transcendenţa celui ce şade pe tron, ci dimpotrivă, o imanenţă adîncitoare în sens materialist şi idolatru.

Pe bună dreptate, neincluse în interior, ci aşezate în exterior sunt singurele cruci drepte, în număr de 14, nu 12, nu 7, nu 3, cum ar fi fost ortodox, ci 14, care simbolizează cele 14 voturi ale singurilor participanţi la Sinod ale căror voturi vor conta, anume ale celor 14 patriarhi. Este profund regretabil că reprezentanţii Bisericii Ortodoxe folosesc asemenea sigle eterodoxe, care ilustrează atît reaua credinţă a creatorilor acestui design, cît şi orbia duhovnicească a celor ce au adoptat-o.

(descriere apărută pe site-ul Petru Vodă, eliminată între timp la cererea patriarhului către stareț)

Alte simboluri oculte pot fi recunoscute în descrierea de mai jos:

logo_sinod-2016_explicat

  1. paul

    este o oribilitate,sunt perfect de acord cu comentariul,te enervezi doar cand o vezi,nu are nimic nu doar ortodox,dar nici crestinesc!
    ti se ridica parul pe ceafa…
    pare scoasa din desene animate minimaliste,tronul pare un fel de tablarie cu rachete atasate,
    carpa ascunde un simbol pe tron,iar „pasarea” e ceva intre phoenix si liliac si cap de bafomet,capul pasarii este intors total la spate,are ghearele peste …cruce cred,oricum,este intr-o pozitie in care nu am vazut sa stea pasari
    si de-ar fi stat nu era locul) ,sta CU FUNDUL pe carte/cruce.
    ma feresc sa spun Evanghelie…Doamne…

  2. un crestin

    http://psaltirea.ro/files/sigla%20noua%20oculta.pdf

    mai sus tot despre SIMBOLURI OCULTE ASCUNSE ÎN SIGLA “SINODULUI PANORTODOX” DIN CRETA 2016

  3. aghiosoros

    Adevarat a Înviat!
    Mulțumim!

  4. Monah Teodot

    Demonstratia lui 666 de pe sigla sinodului talharesc : primul 6 se vede clar stilizat pe margine. Sunt 14 cruci pe margine – dupa numarul patriarhilor. A 14-a litera din alfabetele grecesti vechi si nou este Ξ ξ si are corespondentul numarului 60. Iar aripile porumbelului sunt in forma de X. X in chirilica veche romaneasca are corespondentul numarului 600. Deci 600+60+6 = 666, numarul numelui fiarei din Apocalipsa Sf. Ioan Evanghelistul. Iata deci al cui e sinodul. Ce ziceti ? Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Susținut de Asociația Sfinții Mărturisitori din Închisori – Bucovina.

%d blogeri au apreciat: